Groepsreis De Notenkraker

Voor de 2de keer dit jaar werden dansers van C° Les Coryphées, de balletcompagnie van Stichting Klassieke Dans, gevraagd mee te dansen in een balletproductie onder leiding van de Russische danser en choreograaf Mikhail Venshchikov van Michailovsky Theater – Petersburg.

10 dansers zullen in De Notenkraker dansen, onder andere in de Bloemenwals, de Wals der Sneeuwvlokken en de Ouders.
Wij zullen in Bozar – Brussel dansen op 28 en 29 december en in het Russischer Haus der Wissenschaft und Kultur – Berlijn op 30 en 31 december.

Voor 28 december om 19:00 werd een optie genomen voor 50 plaatsen in eerste categorie. De plaatsen bevinden zich op de voorste 54 rijen en kosten €50,00 per persoon.

Indien u wenst kaarten te laten reserveren, kan dit t.e.m. 5 december via mail naar info@stichtingklassiekedans.be.

De betaling van de kaarten kan gebeuren op ZR. BE52 6470 0428 9009, met vermelding van de referentie: ‘N17 – ‘naam’.

Indien u wenst in groep te reizen kunt u dit doorgeven, zodat wij later nog kunnen afwegen hoe wij tezamen in Brussel en terug kunnen geraken.

notenkraker