Groepsreizen

Exclusief voor leden van de Vriendenkring

Elk lid van Vriendenkring van SKD (houder van een lidkaart van de Vriendenkring) kan inschrijven voor het bijwonen van twee avondvullende balletvoorstellingen bij het Nationale Ballet in Amsterdam voor seizoen 2016-2017.

Het gaat om twee meesterlijke producties die ongetwijfeld een waar genot zullen zijn om te kunnen meemaken, dit in een schitterend theater met een zitplaats in eerste categorie!

We reizen samen in touringcar en keren na de voorstelling nog diezelfde dag terug.

Hieronder vindt u de lijst van de voorstellingen. In de prijs is de toegangskaart in eerste categorie en de reis inbegrepen:

• La Bayadère op zondag 6 november 2016 om 14u
  • Onegin op 16 april 2017 om 14u

Inschrijven

Alle reizen kunnen gereserveerd worden via het inschrijvingsformulier op deze site, via mail naar info@stichtingklassiekedans.be, of door te bellen naar +32 498 36 61 71.

Prijzen

Beschermende en Bedrijfsleden en Mecenassen van Vriendenkring van Stichting Klassieke Dans betalen €95,00 per persoon.

Gewone en Steunende leden van de Vriendenkring betalen €104,50  per persoon.

In de prijs zit de busreis en het inkomticket voor de dansvoorstelling inbegrepen.

Betalen

Betalen kan voor elke voorstelling afzonderlijk. We ontvangen uw betaling graag uiterlijk:

• 1 september 2016 voor La Bayadère
  • 15 februari 2017 voor Onegin

Betalen doe je op IBAN: BE52647004289009 met als mededeling “HNB + naam van de gekozen voorstelling(en)”

Praktisch

De touringcar vertrekt telkens om 9:00 ’s morgens aan het complex van Stichting Klassieke Dans in Sint-Niklaas (Wegvoeringsstraat 111). Tussen aankomst in Amsterdam en voor de voorstelling is iedereen vrij om de stad in te trekken. We zijn terug ter plaatse dezelfde dag omstreeks 20:00

Er zijn slechts 50 plaatsen per voorstelling. Wees er dus vlug bij!

Let wel: deze reizen zijn exclusief voor leden van Vriendenkring van Stichting Klassieke Dans.

opera