Vriendenfeest

In november vindt jaarlijks het Vriendenfeest plaats ten voordele van de voorstellingen van Stichting Klassieke Dans. Het doel van dit Vriendenfeest is het ondersteunen van de projecten van SKD, immers:

• alle voorstellingen van Stichting Klassieke Dans zijn voor alle deelnemende dansers gratis
  • de vaste uitgaven van deze voorstellingen (kosten van kostuums, decors, accommodatie, belichting…) lopen zeer hoog op

Dankzij uw steun kan SKD blijven doorgaan met zijn missie: het brengen van klassieke voorstellingen naar een breed publiek.

Wanneer?

Zaterdag 19 november 2016 om 18u30

Waar?

Richard Van Britsomstraat 9100 Sint-Niklaas

(rechtover de ingang van de Stadsschouwburg – ruime parking voorzien op de speelplaats van de school)

• Volwassenen: 27,50 euro
  • Kinderen tussen 6 en 12 jaar: 20 euro
  • Kinderen onder 6 jaar: gratis

Betaalinfo

• IBAN: BE20 1325 8023 6156
  • Mededeling: VF16 + naam

De bovenvermelde prijzen omvatten:

• aperitief + hapjes
  • driegangen feestmaal:
    • Soep en koud buffet van voorgerechten
    • Warm hoofdgerecht
    • Taartenbuffet en koffie/thee

Na het diner is er DOSDJs om de avond aangenaam verder te zetten.

Inschrijven kon tot 10 november. De inschrijving is automatisch bevestigd d.m.v. overschrijving van het te betalen bedrag op rekeningnummer BE20 1325 8023 6156 met als referentie ‘VF16 + naam’logo